2012. szeptember 24., hétfő

Más.....


Sajnos ezen a hétvégén nem tudtunk pénteken lemenni Dadára, mert, hogy érdeklődő jött, megnézni a házat. Azaz jött volna, de nem jött, nem is hívott, hogy nem tud jönni.:-( Sajnáltuk, "de hát ilyenek a kékszemű lányok", ahogy Bornai Tibor megénekelte a Balatoni nyárban.:-) Ezeket amúgy mindig hét közben szoktuk intézni, pont ezért.
A Zuram ezért elfogadta kollégái kedves invitálását egy "bulira", ami egy közös sonka elfogyasztására jött létre (Ááááá, nem azért, csak hogy egy jót borozzanak, beszélgessenek.:-) Nagyon jó a társaság. Én mentem érte, hogy onnan menjünk Dadára. Mindezt csak azért írtam le, hogy feltehessek néhány csodálatos képet arról a helyről, ahol összejöttek Orfűn, egy volt kollégájuk hétvégi házának kertjében.
A nagy tó a teraszról



Tovább a körpanoráma...

...és tovább


Esteledik




Az "apropó":-))

Szóval csak szombat késő este értünk le, hogy vasárnap ellátogassunk a Kaposvári Állattenyésztési Napokra. Holnap arról fogok beszámolni.

4 megjegyzés:

  1. Áhh, anyám! Ez felér egy terrorista támadással. Mármint az utolsó kép.
    Jövőre már nálatok rendezik, és a kertből szeded hozzá össze a zöldségféléket. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy legyen!:-)) És így is lesz, már beszéltünk róla.:-))

      Törlés
  2. Erre készülj fel! Sajnos, a fiam lakását szoktam kiadni, volt akivel megbeszéltük jönnek, aláírjuk a szerződést, egy dolog , hogy nem jöttek, oda sem szóltak, még a mobilt is kikapcsolták. mibe került volna egy mondat:bocs, meggondoltuk.?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sejtettem, hogy lesz ilyen is. Ez volt az első, és remélem egyben az utolsó is.
      És valóban: nem az lenne a megfelelő eljárás?!

      Törlés