2017. július 27., csütörtök

„Lőrincze csókoltassa 2”, azaz további kalandozások a haszonállat hirdetésekben


Folytatnám a haszonállat hirdetések gyöngyszemeinek megosztását, mindenki okulására-derülésére.

Elado Kanca Afijuk Tanitgatják
Hirdető Horváth Andór. Feladás dátuma február 8. 18:36. 
Elado 18 Honapos Kanca Anyagi Okokmihat De Csere Szobajöhet

Hát szegény Andorunk még mindig nem tanulta meg helyesen leírni a nevét, bár ha már itt tartunk, mást sem.:-) 
 Fekete kanca eladó 2008-as születésü.Hátas ló versenyekre jártak vele, ugró ló. 250000 Ft (ellnézést az arcok eltakarása miatt de személyi jogok miatt nem ragtam ki simán)

 Következő hirdetőnk sem jeleskedik a helyesírásban, viszont rendkívül tapintatosan figyel a személyiségi jogok sértetlenségére, ha már a helyes szóhasználatra (személyi jogok) nem sikerült.:-)
Elado kanca herélt poni
elado kanca herélt poni 135 cetisek szalagal kocsisak forgalombisztosak helyszinen kitrobahatoak csere érdekel ,nagy lo azáruk 250 ezer,

Nos, itt azt hihetnénk, hogy egy érdekes "állat-hermafroditáról" van szó, pedig csak egy vessző vagy egy és kötőszó hiányáról.

A következő hirdető mély tévedésben él állatai fajtáját tekintve, ugyanis borjúról tett fel képet és kismalacokat hirdet. Melyiknek higgyünk?:-) (Pedig fajtatiszták!)
Mangolcsa AKÁRcsere
Mangolicák hizok .100...160 kilosak .anya kábé.120 kg félidös joanya .átlag 10 malaca volt..kan 160 kg jo kan...csere mindent meg halgatok ....irj imélt..

Ej, Tibikém, legalább az állat fajtáját tudnád helyesen. Te most akkor mangolcsát, mangolicát vagy mangalicát árulsz?

Rákcsálok eladók
Eladó sürgősen rákcsálok

Mi lehet az a csálok, ami a ráknak van?:-)


Ujj szerzemenyem.Vegretalaltam kedvemre valott.Hozzáertok velemenyet varom.

 Ez kedves. Szerzett egy ujjat, lelkesen megosztja a lókedvelő társadalommal és megerősítést vár. 


Érdekes beosztása van az illető hirdetőnek, de vajon miért hirdeti, ennyire büszke rá?:-)
Nagyfehér nálatok eladokNagyfehér malacok eladok. 25db malac eladó nagyonszépek minden oltást meg kaptak ár telefonon egyeztetés után hivjatok bizalomal.


Ez gondolom azt akarja jelenti, hogy házhoz szállítva árulja a malacokat.:-)
eladová vált hasa kancám
Eladová vált egy nyolc eves hasa kancalo 162cm marmagas juniusi elesel cserebe beszámitok erösen sodrot csikot a lorol meg anyit kemeny kocsis pulsz háta szelid büntetlen lo lábait szora agya es hejszinen kilehet porbálni egyes kocsis

A hasa kanca itt valószínűleg hasast jelent, azaz vemheset. Reméljük júniusban megellik és nem esik el senki. Jó hír, hogy büntetlen, ez gondolom az előéletére vonatkozik. A fene akarna megvenni egy börtönviselt kancát.:-) A végén a klasszikus: szora agya, azaz felszólításra feladja a lábát, hogy meg lehessen nézni a patáját. Eladó kanca vagy csere lehet
Eladnám kanca lóvamat de csere is szoba jöhet az eladás tárgya az hogy nem jár meg a másik lóvamal jobrol barol fogható 1-2 ben megy szépen tolja tartja a kocsit kicsit gazdás de nem nagyon ezek a képek 2 hetesek érdekel akár ojan csödör is ami márt baszot de megjár a kanca melet külgyenek képeket szálitani nem tudom nem kupec vagyok hanem dolgozni kel a ló 6-7 éves..

Na, ez aztán kicsit zavaros is, kicsit vulgáris is, de hát ilyen a haszonállat hirdetések világa.:-) Szóval szerintem nem jön ki a gazda lova a párjával, nem tudja együtt hajtani őket. Állítása szerint amúgy tökéletesen dolgozik párban is (itt ugyan én látok egy kis ellentmondást). Érdekli olyan csődör, amelyik már fedezett ugyan, de nem ezen jár az esze egész nap, hanem húzza szépen a kocsit az "asszony" mellett, anélkül, hogy állandóan meg akarná hágni, nem kis fennakadást okozva ezzel a kocsizásban.:-)Haszonállatokra cserélném edző szetem
elcserélném edző szettem haszonállatokra. bármit meghallgatok de ami leginkább érdekel az szárnyas baromfi,birka,kecske,libák,pulykák. ha árdekli csak írja meg mije van és hátha meg egyezünk. Eladó 50 KG-OS Súlyzókészlet. 16 db öntöttvas súlyzótárcsa, 5 kg-tól 0,5 kg-ig.
4x5kg, 4x0,5kg, 8x2kg plusz 8 kg a nagy rúd és 2x2kg kis rúd. Dobozába enyhén kopott (bolti ára 37eze ft). Továbbá adok hozzá egy húzódzkodót (olyasmi mint ami a képen látszik, 7ezer ért vetem). érdeklődni inkább emailba telefonon nem nagyon vagyok elérhető. Szállításba tudok segíteni ha nem nagy a távolság. egybe a csere ár 40 ezer.

Hát igen, minek az edzőszett, amikor a férfiember dolgoztathatja magát állatokkal is. Ebben is lehet szépen izmosodni, és, ha elunja az ember, ezeket legalább meg lehet enni, szemben a súlyzókészlettel.:-)
Hizok kaposvaron
Elado hizok kb 110 120 kg osak 350 ft kg aron

A szokásos hízásos probléma ezúttal Kaposváron, de, hogy miért ezt még hirdetni is?!.:-)
Ez gondolom valami fogyatékos szárnyas akar lenni, akinek alacsony szellemi színvonala miatt menni kell a háztól.:-)
135 cm-es 8 éves poni kanca ostorkivágásig elado
elado 135 cm-es poni kanca ostorkivágásig 1-2 es kocsis lovagolhato nagyon szelid jo husban van nem beteg egéséges kihasználhatatlanság miat elado a bal szemén hályog van de ez semiben nem gátolja az ár minimálisan alkuképes hivj bátran meg egyezünk

Hát kérem, ahogyan az ismert viccben van, a fenti póni nem vak, csak bátor!:-) Nem beteg, egészséges mint a makk, meg mint a hályogos ló.:-)
Az ostorkivágásig, az megint egy tipikus lovaskifejezés, jelentése: kocsistúl, lószerszámostúl, magyarán: tokkal, vonóval.:-)
tehen es vietnami malac koca stb vegyes ivaru nemuek elado iletve csere erdekel mindent meghalgatok

"Itt minden eladó, minden megoldás érdekel" jeligére.:-)
Eladó Keto páros csíkok
Eladó keto páros csíkok egy kanca tej fogas 163 cmm esek egy herelt 3 éves millió kocsisak hívj meg egy ezunk

A Keto a márkájuk lehet a páros csíkoknak, biztosan ezért írta nagybetűvel.:-) Itt is van egy s más: kanca, tej, fogas, kinek mi kell.:-) 
Ez és az ehhez hasonló kifejezések: "millió kocsisak", "milliomos kocsis", kizárólag a lovaskocsis társadalom által használt terminus technicusok, a jelentésük röviden: kiváló, minden pénzt megérő "jokocsis".:-)
Elado valt kezzes kecskéim amel tartalmaz két db nagyon jo fejös kecskét amrly most is fejösek még mindig adjak a napi 3 litert tejet ameky a gida levalasztas utan 6 liter volt az enyik egy szarvtalan szanettéli amasik egy keverék pallagi és alpesi kecske fajta illetve van még egy fél éves bur bakkom is cserét is meg halgatok mas haszon allat vagy takarmanyt pl : kukorica vagy lucerna vagy széna üdv :Attila

Ez úgy szép, ahogyan van.:-) Tele helyesírási hibával, plusz a kecskéi fajtáját sem ismeri. Viszont kedvesen elköszönt a hirdetés végén.:-)
CsikÓ Frízfélvér kanca

Nyolc hónapot szaladgáltam
Anyám nyomdokába!
Nagylány lettem felállok hát
Mind a négy patámra!
A Friz vér az bennem csorog
Lábam alatt a föld dobog
Fekete sörényem lobog a szélben
Várom, hogy új gazdám eljöjjön értem!

Ezt itten kérem egy igazi gyöngyszem,versbe szedve! Egy (bikkfa)költő árulja csikóját!:-)
Elado egy tégerpögyös csödör

elado egy tégerpögyös csödör 1kocsis lovagolhato tökeszelid utleveles csere érdekel bármitmeghalgato

Ez egy érdekes lószín lehet, megnézném. A "tökeszelid" az nem az ivarszervére vonatkozik, hanem, hogy könnyen patkolható, tőke szelíd.:-)
Extra kimondottan úszerü Szecskavágo eladó

220 woltos motorral csak kimondottan igényessek hivjonak

Lehet valaki igényes egy szecskavágóra?:-) Milyen az az uszerű, u alakú? Egy extra igényes, u alakú szecskavágó, a szecskavágók Rolls Royce-a!:-)
Elado Csereis ERdeke Fekete Deres CSÖDÖRE
4EVES KEMENY JO Kocsis Nincs AkadÁJ Mindent CsinÁL.Szalagal 168Centis

 Itt a hirdető neve fogott meg. És mi mást is hirdetne egy Casanova, mint egy kemény, mindent csináló jó kocsist?!:-) Amúgy a 168 centis, az már valami! Még hogy nem a méret a lényeg?!:-)
Üsző bika eladó

Meg fából vaskarika!:-) (Ismét egy "hermafordítva":-) Vagy ez egy nemet váltó indián  törzsfőnök neve?
Ezüst aranyfácán páva eladó.

Minden színben és méretben!:-) Ezüst is, arany is, fácán is, páva is. Az evolúció csodája!:-)
Elado juhász hajto kiskutyák

Meg a nyúl viszi a puskát!:-) Kifordult már ez a világ a sarkaiból.:-)
Eladó 140 tiszta vérű hurcol
eladó 140 tiszta vérű hurcol vemhes áprilisban csíkozik
nyeregtájon bélyegzett
1-2 kocsis lovagolható gyerekbarát
kora : 8 éves
csere :érdekel

 A hurcol valószínűleg hucul akarna lenni. És, hogy mind a 140 vemhes, az kész szerencse. Kár, hogy csak csíkoznak áprilisban, ahelyett, hogy megellenének.:-)
Kakas tyúk eladó

Ez ma már teljesen elfogadott, szinte már unalmas.:-)
Cserélhető.egy.páros.ponim,
cserélheto,egy,paros,ponimtobb,info,telon

Nincs ez egy kicsit túlbeszélve?:-)
Ló VAS Fel Szerelés
Ló VAS Fel Szerelés EL Adó
Barss g u 75

 Érdekes a hirdetés tagolása, akkor ezek a lószerszámok (kantár, gyeplő, stb.) vasból vannak? Szegény lovak...

 Menjünk Kukutyinba csibét hegyezni!:-)


Mára ennyi!:-)


Aki nem olvasta az előző hasonló bejegyzést és szívesen mazsolázna még a haszonállat hirdetések között:

http://szarka-feszek.blogspot.hu/2016/02/lorincze-csokoltassa-azaz-kalandozasok.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése