2014. február 26., szerda

Amire büszkék vagyunk...


azok kedves vendégeink bejegyzései a vendégkönyvünkben. Ezekért a sorokért (is) érdemes vidéken gazdálkodni, vendégeket fogadni, élni. Amikor valaki jól érzi magát nálunk, nehezen indul el tőlünk, vagy visszatér (mert ilyen is volt már), az nagyon jól tud esni, abból sokáig lehet erőt nyerni a továbbiakhoz.

Íme néhány (a vendégek engedélyével természetesen:-):

Az első az e-mailben jött Budakalászról, ők elfelejtették papírra vetni.


Kedves Anita és Zsolt!

Bár olvastam a történeteteket, mindeddig csak megértettem, de nem értettem pontosan, miért szerettetek bele pont Dadába, pont abba a házba. Ma már nem csak megértem, de nagyon is értem! A vendégház, a légkör, a hely és persze vendégszeretetetek, végtelen kedvességetek elvarázsolt. Azóta időről időre azon kapom magam, hogy mosolyogva kalandoznak el a gondolataim felétek:

Ahogy kiléptem a teraszra, pirkadt, a hold hatalmas tányérja épp lemenőben, hallatszott a kecskék halk mekegése. Csipsz diszkréten odaült elém egy buksisimi reményében, balzsamos friss levegő, szénaillat...

Ahogy Anita mesél a terített asztalnál. Épp nekilátunk a medvehagymás csirkének (megjegyzem, isteni finom volt...) Otthonosság, melegség vesz körül, és az ember érzi, itt szívesen látják.

Ahogy Zsolt bekucorodik Léna mellé az istllóban. Léna fekszik, elnehezült hatalmas hasa elterül a padlón, pocakja időnként hullámzik, ahogy a boci megmozdul benne. Hatalmas fejét Zsolt vállára fekteti, és lehúnyt szemmel nyögy, dorombol, jólesően morog, ahogy Zsolt vakargatja, simogatja...

A vendégházban minden tiszta, érződik, hogy gondos kezek tartják rendben. Törölköző, házi szappan vár, meg pesze nyugalom, csend és jó levegő.

Bevallom, visszamennék már ma...

Köszönöm Nektek!

Piroska


Mi is köszönjük nekik...



Ja, és mielőtt kérdeznétek: a boci még nincs meg.:-) (Egyelőre:-)

4 megjegyzés:

  1. Rendesen könnybe lábadt a szeme a sorok olvasása közben (én már csak ilyen érzelmes vagyok), olyan jó lehet ilyeneket kapni :) Kívánom, hogy nagyon-nagyon sok ilyenben legyen részetek!
    Éppen rá akartam kérdezni a bocira mikor észrevettem az utolsó sorodat :) Drukkolok ezerrel. Én még április elejéig izgulhatok, mert a két szem kecském akkorra van kiírva :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Lehet,hogy egyszer mi is meglátogatunk Benneteket! :)
    A bocit én is akartam kérdezni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látogassatok meg minket, szeretettel várunk Benneteket!:-)

      Törlés