2012. július 20., péntek

Szabadság!!!!!

Holnaptól megyünk szabadságra Dadára!!!! Végre teljes hetet (sőt!!) tölthetünk lent. Mivel ott nincs internet, így most egy hetes szünet következik a bejegyzésekben. Sebaj! A tegnapi úgy is hosszúra sikeredett.:-))
Az előző tulajdonosok csak a jövő hét végén költöznek ki, így sajnos addig bent nem tudunk továbblépni, ne adj' Isten festeni, de sebaj. Addig pihenünk, fürdünk a Petörkében, és felderítjük a környéket. Végre levisszük a bicikliket is.
Alig várom.....

4 megjegyzés:

  1. Na most irigykedem csak igazán! :-)

    Kellemes időtöltést kívánunk Szomorócról, pihenjetek, fürödjetek, töltődjetek!

    VálaszTörlés
  2. Húúúúúúúúúúúú de szép helyre költöztök, itt aztán lehet mindenféle szépet csinálni. Kívánom, hogy valósuljon meg minden álmotok és érezzétek magatokat nagyon jól új otthonotokban. És ha majd lesznek kecskéitek kérek szépen fotókat. Nekünk kicsi kertes házunk van, nincs legelő ezért még az uram nem engedett a kecske témában, pedig nagyon szeretnék. Már a nevük is megvan, Saláta és Káposzta. Saját részre csinálnék sajtot és szappant is. Igaz mindkettőt meg kellene tanulni előtte, de majdcsak alakulna valahogy. De ez elég távoli. Addig is olvasgatlak titeket. Ja és jó pihenést :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azt kell mondjam, hogy igaza lehet az emberednek. A kecskéknek legelő kell, bár nem kényes jószág, viszont semmi sincs tőle biztonságban. Nagyon nagy körültekintéssel kell tartani, mert sem a virágoskert, sem a vetemény, sem a gyümölcsfák, bokrok nincsenek tőlük biztonságban. A szomszédé sem!!!:-)) és magasra fel tudnak kapaszkodni, mászni.
      A sajt és szappankészítés nem ördöngösség, megtanulható. Szerintem csak akarni kell. De vásárolt tejből is lehet.
      Fotók természetesen lesznek, minden állatról.:-))

      Törlés