2017. szeptember 3., vasárnap

Szarkafészek a tv-ben! (Frissítve.)


A nyár elején forgatócsoport járt a Szarkafészekben. A Szerelmes földrajz sorozat egyik részében Bozsik Yvette neki kedves helyekre kalauzolva mesél magáról, múltjáról, terveiről. Így jutottak el hozzánk is, ahol a művésznő mindig szívesen látott barát és vendég. A film második felében látható az itt készült felvétel, beszélgetés.

Íme a teljes epizód: 
Szerelmes földrajz - Bozsik Yvette 
(Katt a linkre.)


Szerelmes földrajz A vidéki lány - Bozsik Yvette
26 perc
Bozsik Yvette táncművész, koreográfus, rendező így vezeti be a Szerelmes földrajz adását:
"Két csodálatos, fontos és meghatározó hely van most az életemben. Az egyik szülővárosom, Szolnok és környéke. Így Tápiószele, ahol gyermekkoromban nevelkedtem, ahol nagyszüleim éltek. A másik hely pedig, ahol mostanában rengeteget dolgozom és amely talán egy új élet kezdete: Kaposvár. És persze még ott van a környékén Kaposdada, ahol sokszor vagyok fiammal, Mirkóval és párommal, Iványi Marcell filmrendező-producerrel. Ő lesz az útitársam. Tíz éve dolgozunk és élünk együtt. Mindenben számíthatok rá. Olyan társ ő, aki emberileg és szakmailag is támaszom.


Ezt a képet drón készítette a Szarkafészekről, csak úgy, mint az alábbi felvételeket is.
Készültek drón felvételek is, amikből összevág Marcell barátunk egy kis filmet, és amelyet közreadunk majd itt is. Addig is legyen egy rövidke rész a Szarkafészekről madártávlatból:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése