2013. augusztus 9., péntek

Petörke, Te csodás...

A Petörke völgyben fekszik a "hasonló" nevű tó is, amely új otthonunk kiválasztásánál nyomott a latban, hiszen családunk miden tagja kedveli a természetes vizeket. Nagyon szeretjük, és csak 2 km-nyire van tőlünk, ami biciglivel, de gyalogosan sem távolság.
Most, hogy ez az iszonyatos hőség van, mi is "lazázunk", csak a legszükségesebb teendőket végezzük el itt a ház körül (etetés, itatás, fejés, sajtkészítés), így a legszükségesebb teendők elvégzése után marad "legalább" két óránk naponta, hogy lemenjünk  tóra, és úszkáljunk, úszkáljunk, heverésszünk. Ennyi nekünk is jár! (Ha már Claudia Schiffer is megérdemli a L' Oreált.:-)) Az az igaszság, hogy fizikailag kimerültünk, és erre az utóbbi idők hősége is rátett. Úgyhogy most "nyaralunk".:-))
(DrágajóLajos szomszédunk mondta egyszer, hogy innen nincs idő elmenni nyaralni az állatok miatt, de "más ezért fizet, hogy ilyet lásson",  és végignézett a tájon és a birtokán.)
Mi így nyaralunk!:-))



Van egy új hírem is: végre megjelent a vállakozásunk a Facebook-on. Ezt már régóta terveztem, de csak most lett rá idő. Íme az elérhetősége: https://www.facebook.com/#!/szarkafeszekfarm
Hogy mennyi időm lesz blogolni is, posztolni is, amikor ezzel is mindig el vagyok maradva??? Őszintén? Fogalmam sincs!:-))

Alakul az istálló új "arca", már csak festeni kell:

Innen indultunk:






Látszik a két kép közötti kontraszt: hihetetlen szárazság van.:-(( De az istálló sokkal szebb lett.

Ja, és még adós vagyok a logóval:



Az eredeti Balázs Katát dícséri, kézműves barátunkat, szomszédunkat. A digitalizált változat pedig Tamás barátunkat. Mindkettőjüknek köszönjük!

Ugye milyen gyönyörű?

4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép! Egyszer mi is megmártózunk végre abban a tóban, csak jussunk el oda...

    VálaszTörlés
  2. Ezek a képek csodásak. Olyan idilliek, majdnem, mintha festmény lenne. A logó nagyon szép, az oldal is a facebookon, csak belenéztem, de megnézem tüzetesebben.

    VálaszTörlés