2013. április 12., péntek

SZABADSÁG!!!!


Tegnapelőtt óta szabad vagyok, a szó szoros értelmében, a magam ura. Végre el tudtam jönni a munkahelyemről, vége a napi 160 km-es utazásoknak, az állandó rohangálásnak, időhiánynak. A munkának persze nincs vége, sőt most kezdődik igazán. Az a munka, aminek kézzel fogható eredménye van, ami teremtő, ami létrehoz, amin áldás van, és aminek igazából sohasincs vége, maximum abba lehet hagyni.:-))
Itt Dadán rengeteg minden történt a múlt héten. Nekikezdtünk a tetőtérnek, szigetelni kell, gipszkartonozni, egy fürdőszobát leválasztani, csempézni, szanitereket beszerelni. Ez lesz a gyerekek birodalma, hogy akkor is jöhessenek, ha a vendégház foglalt.

Sajnos fotókat csak később tudok feltenni, de lesznek.

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok és veletek örvendezek, mert innentől ugyan egy küzdelmes, örömökkel-gondokkal teli élet vár rátok, de ez szerintem megfizethetetlen. Látom, Ti is arra törekedtek, hogy minél kevesebb szolgáltatótól függjetek és a magatok urai lehessetek. Ehhez mindennapi jókedvet, derűt és egészséget kívánok Nektek, s várom az írásbeli beszámolókat a megvalósultakról:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a támogatást és a jókívánságokat!

      Törlés
  2. Gratulálok és irigyellek, hogy megtudod ezt tenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! Talán egyszer majd Ti is függetlenek tudtok lenni.....

      Törlés
  3. Kívánom, hogy olyan sikeres legyél, mint Zsuzsa. Tudom, láttam nem adják ingyen! Annamari is megtette, csak másként mint ti!Ahhoz is bátorság kellett!!!!

    VálaszTörlés
  4. Mi annak idején egy fillér nélkül költöztünk ide, és az én havi fizumból élünk, fejlesztünk és tartjuk az állatokat. Ha én nem dolgoznék, akkor mi lenne? Muszáj. Pedig én is de szívesen itthon maradnék, mert itthon is van mit tenni. Sajnos a férjemnek nincs munkája, csak nagyon ritkán, évente egyszer jön össze egy-egy cserépkályha vagy kemence. Más lehetősége nincsen, maximum a faluban nyáron egy-egy kaszálás, területrendezés fillérekért. Úgy hogy mi még biztosan jó darabig nem leszünk függetlenek, ha csak nem üt be egy lottó ötös..., de annak nagyon kevés az esélye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd lassan önellátóvá váltok...:-)) Addig fejlődtök, addig szaporodtok.:-))

      Törlés
  5. Gratulálok! Remélem egyszer mi is eljutunk oda, hogy nem kell Istvánnak sem eljárni itthonról. De egyelőre úgy vagyunk, mint Annamariék, kell az egy fizetés...

    Már nagyon kíváncsiak vagyunk Dadára, alig várjuk, hogy mehessünk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várunk Benneteket!:-))
      Kikeltek már a kiscsibék?

      Törlés