2013. január 22., kedd

Haladunk, haladunk....


Megint elég nagy szünetet hagytam a bejegyzések között. Egyrészt mert dolgoztunk, másrészt, mert sportnyelven szólva: sérüléssel bajlódtam.:-))
A terveknek megfelelően kifestettük a hálószobát, és felfestettük a járólapot háromszor, mint Ludas Matyi (egy alapozás, két festés). Eközben péntek reggelre "beállt" a derekam, vagy is olyannyira fájt, hogy 2 teljes percig tartott, amíg felálltam az ágyról, akarom mondani feltápászkodtam. Irány a háziorvos: gyulladás nyom valami ideget. A fájdalmat kell csillapítani, gyulladást csökkenti valami bivalyerőssel. Ez meg is történt, de hát a munka teljesen nem állt meg: egy ordítás, egy ecsetvonás, egy nyögés, egy ecsetvonás, egy szitok, egy ecsetvonás. Szóval így.
A nappali

A konyha immár felcsempézve


"Tájkép csata közben":-))

A leendő vendégfürdő mosdóbeugró

Alakul a zuhany


"Csempéződik"

"Felfestve bár, de törve nem":-))
A háló kifestve
Szóval itten tartunk most. Közben a Zuram elment a Németországba. Dadán (reményeink szerint) a parkettás javítja, csiszolja, lakkozza a hajópadlót, a kőműves pedig befejezi a vendégház fürdőjét és a fugázást. Nekem már majdnem teljesen jó a derekam, így minden nap (munka után) dobozolok, mint Tóthék.:-)) Már álmomban is dobozolok, pakolok, ragasztok. Még másfél hetem van hozzá, jól haladok. Ehhez képest felüdülés lesz, amikor "pihenésképpen" hétvégén lemegyünk a lányommal kitakarítani Dadára, mert február 1. hetében KÖLTÖZÉS!!!!!:-))

Ez még a 14.-i hó


Bogár a hóban


Zsöme a hóban

Kedvenc

Scottie a hóban

Fa a hóban:-))
Ja, és majd elfelejtettem: már a konyhabútor is megvan Dadán. Hét közben megvettük az Ikeában, levittük, és csak az utolsó 30 km-en szakadt a hó, így nem ázott el semmi. Amúgy nem kis logisztikai bravúr az Ikeában konyhabútort venni és hazaszállítani, de megcsináltuk!:-)) (Ja, és ilyen derékkal!:-)) Az összerakás az egy másik történet lesz.:-)) Egy kedves barátunk és 2 tálca sör fognak segíteni a Zuramnak ép elmével átvészelni, legyőzni ezt a nem kis kihívást. A fiúk legózni fognak. Jaj, nem is: építőzni!:-)) Nagyban.
Sajnos a 17.-i hóról nincsenek képeim, de az valami gyönyörű volt. A puha, tapadós hó kb. 5 cm vastagon ült rá mindenre. Mesébe illő volt.

4 megjegyzés:

  1. De jó làtni,hogy milyen nagy lépésekben haladtok !!Izgalmas időszakot éltek meg most biztosan:-):-)

    VálaszTörlés
  2. Azok a bordó színek nagyon melegek, szépek. Elképzeltem a 17-i havat!

    VálaszTörlés
  3. Jól látom, az ablak a nappaliban az eredeti három osztatú?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bizony. És a redőny (a rajta lévő réz cégfelirat szerint) Pick Ede és fiai, Budapest által készítve.:-))

      Törlés