2014. november 26., szerda

Szóval a nyár...


jól telt, sok munkával, de haladtunk.
Elkészült majdnem teljesen az a régi pad, amely verandánk dísze lesz, és amit az előző tulajdonosok hagytak ránk.

Remco Béla alatt  látszik a kopott pad

Lecsiszolva, előkészítve a festéshez


A "művész" munkában (Olivér nem pont úgy néz ki, mint a pingálóasszonyok.:-)



A munkája viszont versenyre kelhet a pingálókéval

A kontúr még hiányzik

Már "csak" a fele van vissza
Sajnos rossz dolog is történt a nyáron (azon kívül, hogy a róka elvitte a tyúkjainkat:-( . Fanni kutyánkat elütötték. Pont őt, akire nem volt jellemző a csavargás, autókergetés. A szomszédból jött épp haza, mikor egy autó elé lépett. Elvittük orvoshoz is, meg is röntgenezték, de csak annyit tudtak, hogy eltört a medencéje több helyen (ez nem műthető), de, hogy van-e belső sérülése, azt nem tudták. Valószínűleg volt, mert két nap múlva örökre elaludt. Furcsa ezt mondani, de szerencséjére lebénult, így nem érzett semmit, nem voltak fájdalmai.
Fanni a karámépítésnél

Fanni
A másik veszteség már ősszel ért minket. Kacat, a jó kis juhászunk, eltűnt. Előtte még meglepett bennünket két apró szőrgombolyaggal.:-)  Este elment a szomszéd Zsömével portyázni, és soha többé nem jött haza. Pedig a két kicsinye nagyon várta... Aznap este lövéseket hallottunk: vadászokat.:-( Drágám szerint kilőhették a vadászok.

Kacat
A két kis árva
A két kis árvának azóta szerencsére találtunk gazdát.
Ezzel azt hiszem utol is értem magam a nyári beszámolóval. Időben, nem?!:-)

1 megjegyzés:

  1. Ó, ti szegények! Fanni spicc volt? Akkor most nincs kutya, vagy mintha nagyobb testű lenne azért.Nálunk tavaly öt macska pusztult/tűnt el, megértelek.

    VálaszTörlés